slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf
Golf

Igrišče za golf se nahaja na privlačni lokaciji, pravzaprav na stičišču treh dolin, Mežiške, Mislinjske in Dravske. Partija golfa je zato ob vsej naravni lepoti Koroške še toliko bolj nepozabna in sproščujoča.
Igrišče se nahaja v neposredni bližini hotela Korošica in se razprostira na površini, ki ni prezahtevna, zato bo navdušila tako zahtevne igralce kot tudi rekreativce. Razgibanost manjšega igrišča, lahko bi rekli kar vadbišče (driving range), igralcem omogoča dober pregled nad igro in prelepo okolico polno dreves, ki omogočajo prijetno igranje tudi v vročih dneh.

Na golf zelenico blizu hotela lahko povabite svoje poslovne prijatelje, znance. Celodnevno sproščujoče druženje utrjevanje in nadgrajevanje igre kot tudi poslovnih in prijateljskih vezi bo zagotovo prijetna izkušnja. Poleg užitkov na zelenici golfa je v okolici obilica možnosti preživljanja aktivnih prostih dni.

Prepustite se lahko tudi nasvetom učitelja golfa o pravilni drži, mehkem zamahu in vztrajnosti med igro. Sicer pa je golf mnogo več kot le tekmovalna igra, je rekreacija in sprostitev v objemu narave.

Prijetno druženje golfistov in golfistk

Po športni aktivnosti si lahko privoščite vrhunske kulinarične užitke hotela ali se sprostite v našem wellness centru.

Copyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba