slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf
 
Restavracija

Večerja v restavraciji hotela KorošicaZnamenitosti in bogato preteklost koroške regije lahko odkrijete v bogati kulinarični ponudbi hotela Korošica. Restavracija hotela vas bo popeljala na pravo gurmansko potovanje. Uživali boste v okusni in zdravi hrani pripravljeni po tradicionalnih receptih s pridihom sodobnosti. Izvrstni kuharski mojstri bodo prav za vas pripravili edinstvene in nepozabne specialitete. Užitek je v prijetnem ambientu s pogledom na pokrajino Koroške še toliko bolj intenziven.

Restavracija je primerna za poslovna kosila, bankete in sprejeme ter svečane večerje. Z inovativnim pristopom skušamo pozitivno presenetiti in navdušiti prav vsakega gosta. V restavraciji hotela
  zadovoljimo potrebe gostov vse od jutranje kave, kosila, poslovnega kosila, popoldanskega čaja, koktail prigrizkov do svečane večerje ali banketa. Ob posebnih priložnostih poskrbimo za profesionalno organizacijo in raznovrstno ter izbrano kulinarično ponudbo. To je tudi kraj, idealen za kratek neformalni sestanek ali kratek oddih ob aperitivu in kavi.

Poleg ambienta goste vabijo sveže pripravljene jedi, s poudarkom na ribjih specialiteteh, in bogata ponudba vin, ki s številnimi domačimi in tujimi vini združuje vrhunsko ponudbo. Na Koroškem gostom radi pripravimo tudi specialitete iz bogatega izbora mednarodnih jedi kot so črni rezanci z vongolami v smetanovi omaki, poširan losos z drobnjakovo omako, goveji file s poprovo omako, ajdove palačinke z blitvo in jakobinkami ter druge dobrote.

Udobje. Dobra hrana. Združite oboje in dobili ste odlično večerjo v hotelu Korošica.

Osebje restavracije z veseljem pričakuje vaš obisk!
Copyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba