slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf
Masaže

Nezadostna fizična aktivnost, stres in slaba prehrana vodijo do neželenih pojavov, katerih rezultat sta utrujenost in nezadovoljstvo.

Strokovna ekipa naše wellness oaze je za vas pripravila tretmaje za telo z uporabo izključno naravnih sestavin. Masaža je idealna rešitev številnih telesnih težav. Izvajamo klasično, aromatično, energijsko in druge masaže.

Prepustite se še našim tretmajem za nego obraza z uporabo proizvodov vrhunskih kozmetičnih znamk. Nega telesa v wellnesu hotela Koročica bo zadovoljila tudi najzahtevnejšega gosta. V ponudbi je vključena masaža stopal, dlani, masaža s toplimi zelišči in eteričnimi olji ter nekoliko bolj »groba« klasična tajska masaža.

Prepustite se lahko brezskrbnemu užitku in strokovnemu vodstvu naše ekipe.
Delovni čas: vsak dan od 10. do 22. ure


TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA
Maserji masirajo s prsti in dlanmi, tako da je velika koncentracija na akupresurnih točkah po celem telesu. Pri tradicionalnem načinu masiranja je tudi nekaj raztezanja za preprečevanje utrujenosti in sprostitev zateglih mišic, spodbuja krvni obtok, sprošča mišice ter ustvarja prijetno počutje in sproščenost.

MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI
S tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk, ta pomirjajoča in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo, s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha.

MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI
V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča s svojimi eteričnimi olji blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Toplota sprošča zategle in otrdele mišice ter blaži revmatične in druge bolečine.

MASAŽA SUNSAI
(masaža s toplimi zelišči, aromatičnimi olji in tradicionalna tajska masaza) Združitev vseh treh načinov masiranja pripomore k izrednemu vzdušju in enkratnemu počutju. Masaža je kombinacija raztezanja, segrevanja in glajenja.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Ta specializirana masaža stopal pomaga pri odpravljanju napetosti in stresa, pomaga pri izboljšanju kroženja vseh tokov v organizmu ter ohranja telesno sposobnost za obnavljanje in ravnotežje.

MASAŽA OBRAZA PROTI STRESU
Pri masaži obraza je zajet tudi predel vratu in ramen. Izreka, da nosimo bremena na ramenih, ne uporabljamo kar tako. Vsakodnevne težave in stresne situacije se v resnici "nabirajo" v vratnem in ramenskem predelu, kar čutimo v zategovanju in bolečinah. Z masažo pa se sprostijo otrdele mišice in se povrne prijetno občutje.


                                             CENIK:


DELNE MASAŽE  
   min.  EUR
Masaža hrbta   30
 30,00
Masaža hrbta   60  45,00
Masaža obraza                       
  30  30,00


REFLEKSOLOGIJA
  min.   EUR
Masaža stopal  40 30,00
Masaža stopal  60 40,00
Masaža stopal in dlani                     60 45,00


MASAŽA CELEGA TELESA
  min.
EUR
Tradicionalna tajska masaža
Tradicionalna tajska masaža
 30    
 60
30,00
40,00
Tradicionalna tajska masaža  90 50,00
Tradicionalna tajska masaža 120 60,00
Tajska masaža z aromatičnimi olji  60 45,00
Tajska masaža z aromatičnimi olji  90 55,00
Tajska masaža z aromatičnimi olji

120 65,00
Masaža SUNSAI  60 50,00
Masaža SUNSAI  90 60,00
Masaža SUNSAI 120 70,00Cenik velja od 01.01.2010


Copyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba