slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf
Predstavitev

Hotel Korošica je prvi hotel v Dravogradu s štirimi zvezdicami. Leži v  središču treh dolin in tako omogoča hiter dostop do vseh pomembnejših gospodarkskih subjektov in turističnih točk Koroške, Mislinjske in Dravske doline. Hotel je zgrajen leta 2008 in je nastal na mestu kjer je že v preteklosti stala restavracija Korošica, ki je bila znana širši okolici po visoko kvalitetni kuhinji, postrežbi in ambientu.
Hotel Korošica
Z zavidljivimi 4 zvezdicami Hotel Korošica zagotavlja vaše odlično počutje. Moderne sobe, opremljene z stilom in okusom, omogočajo gostom popolno udobje. Vse sobe so opremljene s televizijo, minibarom in Wi-Fi internetnim dostopom kar je še posebej pomembno za poslovneže.

Nastanitvene kapacitete:
- 24 dvoposteljnih sob
- 1 troposteljna soba
- 1 enoposteljna soba
- 4 suite
Več o sobah preberite TUKAJ.

Hotel ima lastno varovano brezplačno parkirišče za osebne avtomobile in avtobuse.

Koroška – barvitost dolin

Koroška obsega območje treh dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske, ki dajejo pokrajini pečat samosvoje prvobitnosti in čvrstosti.Na samem stičišču teh treh dolin stoji tudi Hotel Korošica. Koroška je tudi ena najstarejših slovenskih industrijskih regij.
Neokrnjena gorska narava in gozdovi z razvejano Slovenija Koroškamrežo gorskih cest in poti nudijo raznovrstne možnosti raziskovalnih potepanj po vrhovih Pece in Raduhe, po širokih prostranstvih Uršlje, Olševe, Smrekovškega pogorja, Zahodnega Pohorja ali Kozjaka ter na pobočjih slikovitih alpskih dolin. Enako lepe in vznemirljive pa so tudi postaje na teh poteh, kjer bo vsakega popotnika sprejelo robato, a dobrodušno gostoljubje domačinov, ponosnih naslednikov samorastnikov.

Čarov Koroške torej ne smemo iskati v veličastnih monumentih temveč v drobnih dragocenostih, ki sta jih izoblikovala narava in človek, družno ali pa vsak zase. Številne so in raztresene po skritih kotičkih naselij ter po okoliških gorskih dolinah, ki se dvigajo pod mogočne vrhove. Ali kot za Koroško pravijo tisti, ki tod redno odkrivajo njene drobne posebnosti ter se ob njih predajajo svojstvenim adrenalinskim doživetjem: »samosvojost z drobnimi dragocenostmi ter kotički divjine sredi industrije – kot bi bila na koncu sveta a je v bistvu na križišču Evrope«.

Vabimo vas, da takšen prvinski in barvit svet spoznate tudi vi!

Slovenija

Slovenija je čeprav se uvršča med najmanjše evropske države zelo pomembna saj je v središču najpomembnejših evropskih prometnih poti.

Izjemna privlačnost Slovenije ni samo v lepoti narave, ampak tudi v njeni neverjetni pokrajinski raznovrstnosti, ki je posledica stika štirih velikih evropskih naravnih enot. Na tem koščku Evrope se spajajo Alpe, Panonska kotlina, Dinarsko gorstvo in Jadransko morje.

Slovenija je članica Evropske unije od maja 2004 in članica evropske monetarne valute (od januarja 2007 se v Sloveniji plačuje evro) pa tudi na področju turizma dosega I FEEL sLOVEniavse mednarodne standarde.

Slovenija je edina država na svetu, ki v svojem imenu nosi ime za ljubezen ''Love'' (ang.), zato je tudi predstavitveni slogan naše države I FEEL sLOVEnija.

Mediji o nasCopyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba