slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf
   
Wellness

Wellness hotela Korošica vas bo že na prvi pogled navdušil z intimnim in brezčasnim vzdušjem ter pestro ponudbo. Sproščujoča oaza je idealna za pobeg od vsakdanjega hitrega tempa življenja. Kakovostna in raznovrstna ponudba pa se odražata v dobri izkušnji, zaradi katere se gosti vedno znova vračajo.

V wellness centru hotela Korošica se posvetimo vsakemu gostu, ki lahko v sproščujočem ozračju dišečih eteričnih olj izbira med vrhunsko in obsežno ponudbo wellness paketov. Zagotavljamo visoko kakovost, ki bo zagotovo izpolnila vaše želje in pričakovanja. Strokoven pristop našega ekipe bo tako le še poskrbel, da bo izbran program ustrezen.

Skrbno opremljeni prostori wellness spa centra hotela Korošica spremenijo vsak vaš obisk v enkratno doživetje harmonije sproščujoče glasbe, omamnih arom in sodobnih prostorskih razsežnosti, ki zagotavljajo individualnost. Uživate lahko v finski savni in jacuzziju.

Korporativna wellness ponudba je znak, da smo prepoznali vašo željo, da svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem ponudite najboljše in jih osvojite s kreativnostjo ter inovativnostjo. V ta namen vam ponujamo:
- wellness pakete,

- masaže
- tajske masaže
- savna

Wellness je stil življenja s poudarkom na harmoniji telesa in duha, s poudarkom na fizičnem, psihičnem, duhovnem in socialnem zdravju posameznika.

Prepustite se lahko brezskrbnemu užitku ali strokovnemu vodstvu naše ekipe.
Delovni čas: vsak dan od 10. do 22. ure
Copyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba